ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

Tražite li stomatologa koji će paziti na Vaše zube kao da su njegovi vlastiti? U privatnoj stomatološkoj ordinaciji Vuić upotrebom suvremenih materijala, tehnologije i opreme pružamo vrhunske usluge te garantiramo samo najbolje upravo za vas i vaš osmijeh!

Zahvati i tretmani iz svih područja stomatologije uključuju dijagnostiku, preventivu, restorativne i endodontske usluge, oralnu kirurgiju, parodontologiju, implantologiju, laserske zahvate, ortodonciju, stomatološku protetiku (keramičke ljuskice, krune i mostovi), kao i ostale postupke estetske stomatologije. Pored navedenih provodimo i tretmane pomlađivanje lica.

Tehnologija

Naše usluge su najviše kvalitete, a omogućava ih korištenje najnovijih stomatoloških uređaja, materijala i opreme. Ordinacija je opremljena intraoralnim kamerama, Protaper i Reciproc strojnom endodoncijom. Koristimo se i Beyond lampom za jednokratno profesionalno izbjeljivanje zuba, KaVo opremom, te EMS ultrazvučnim čistačem kamenca. Svojim pacijentima nudimo i tretmane dentalnim laserom Sirona Blue, kao i revolucionarne metode Inman Aligner, Clear Smile Aligner, Six Month Smile. Implantati koji se ugrađuju su najbolje kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača : Nobel Biocare, Astra Tech i MIS. Keramičke ljuskice i krune izrađuju se od nasuvremenijih estetskih materijala Ivoclar Vivadent – IPS Empress Esthetic i Kuraray Noritake.

Suradnici

Ordinacija pruža usluge cjelokupne stomatologije u suradnji s više specijalista liječnika i dentalnih laboratorija:

Blog

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.