Ordinacija Vuić - Usluge

Tražite li stomatologa koji će paziti na Vaše zube kao da su njegovi vlastiti? U privatnoj stomatološkoj ordinaciji Vuić upotrebom suvremenih materijala, tehnologije i opreme pružamo vrhunske usluge te garantiramo samo najbolje upravo za Vaš osmijeh!

Nudimo zahvate i tretmane iz svih područja stomatologije. Oni uključuju dijagnostiku, preventivu, restorativne i endodontske usluge, oralnu kirurgiju, parodontologiju, implantologiju, laserske zahvate, ortodonciju, stomatološku protetiku (keramičke ljuskice, krune i mostovi), kao i ostale postupke estetske stomatologije te pomlađivanje lica.

Tehnologija

Naše usluge su visoke kvalitete, a omogućava ih korištenje najnovijih stomatoloških uređaja, materijala i opreme. Ordinacija je opremljena intraoralnim kamerama, RVG dijagnostikom, Protaper i Reciproc strojnom endodoncijom. Koristimo se i Beyond lampom za jednokratno profesionalno izbjeljivanje zuba, KaVo opremom te ultrazvučnim čistačem kamenca te Eschmann autoklavom. Svojim pacijentima nudimo i tretmane dentalnim laserom Sirona Blue, kao i revolucionarnu Inman Aligner metodu ravnanja zuba u predjelu fronte. Radimo uz pomoć implantoloških sustava Nobel Biocare, Astra Tech i MIS. Keramičke ljuskice i krune izrađujemo iz nasuvremenijih estetskih materijala Ivoclar Vivadent – IPS Empress Esthetic i Kuraray Noritake.

Suradnici

Ordinacija pruža usluge cjelokupne stomatologije u suradnji s više specijalista liječnika i dentalnih laboratorija:

Blog

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.