ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

Blog

Zašto moram nositi retainer?

Svaka ortodontska terapija, bila ona fiksna ili mobilna, zahtijeva pažnju i posvećenost pacijenta. Nakon njezinog uspješnog privođenja kraju,  pacijent nagrađen je onim što je oduvijek priželjkivao – lijep i pravilan osmijeh!

Pročitajte više

Botox u stomatologiji

Botox se može koristiti u svim onim situacijama kada želimo umanjiti aktivnost mišića blokirajući prijenos živčanih impulsa.

U situacijama kada pacijent snažno stišće zube ili škripi zubima, zbog čega pretjerano “bilda” žvačne mišiće, Botox je metoda izbora koja pomaže u relaksaciji mišića, smanjenom opterećenju stomatognatnog sustava i čuvanju zuba od pretjeranog trošenja.

Pročitajte više

dentalni laser, laserski zahvat, laser u stomatologiji, sirona laser, ordinacija sanja vuić, zagreb

Upotreba lasera u stomatologiji

Laser (Light Amplification by stimulated Emission of Radiation) mehanička je naprava koja stvara zraku svjetla, odnosno elektromagnetsku energiju vidljivog ili nevidljivog dijela spektra.

Pročitajte više

Upute nakon vađenja zuba

Vađenje zuba pacijentima je često veoma stresno, stoga ponekad zaborave doktorove upute nakon zahvata. Kako bismo se pobrinuli da su Vam upute dostupne u svakoj situaciji, donosimo ih i u pisanom obliku!

Pročitajte više

Fiksni aparatić Six Month Smiles

Six month smiles vrsta je estetske ortodontske terapije, izrazito popularna u SAD-u i Velikoj Britaniji. Glavne prednosti ovog aparatića su prozirne estetske bravice i žica u boji zuba, kao i kratko vrijeme trajanje terapije.

Pročitajte više

Zimska njega usana

Zbog veće izloženosti hladnom zraku, promjenama temperature i vjetru, usne češće pucaju i oštećuju se zimi nego tijekom ostatka godine.

Pročitajte više

Ordinacija Vuić - Upute pacijentima

Prvi pregled u Ordinaciji Vuić

Uzbuđenje i nervoza prilikom prvog posjeta stomatologu sasvim su uobičajene pojave, a mogu se uvelike olakšati dobrom informiranošću i pripremom.

Pročitajte više

Oralna higijena – Kako pravilno čistiti zube?

Za zdrave i lijepe zube izuzetno je važna kvalitetna oralna higijena.

Prvi korak prema lijepom osmijehu je četkanje zuba.

Pročitajte više

Kako uljepšati svoj osmijeh prije vjenčanja?

Složene pripreme koje podrazumijeva organizacija vjenčanja najčešće uključuju i ulog u vlastiti izgled. Svaka mladenka, a nerijetko i mladoženja, za svoj veliki dan žele pokazati „najbolje od sebe“.

Pročitajte više

retainer, udlage, retencijske udlage, udlage za zube, ordinacija sanja vuić, zagreb

ClearSmile Aligner – Jesam li ja kandidat?

Zubi u predjelu fronte mogu biti zbijeni, rotirani, istureni ili razmaknuti. Jedan od jednostavnijih i ugodnijih načina ravnanja zubi u predjelu fronte (Social Six) svakako je nošenje specijalno konstruiranih udlaga – Clear Smile Alignera.

Pročitajte više

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.