ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

Blog

IMPLANTAT ILI MOST, ŠTO JE ZA MENE BOLJE?

Često u praksi nailazimo na pitanje kako nadomjestiti zub koji nedostaje?

Za to postoje najčešća dva riješanja; ugradnja implantata kojim se nadomješta doslovno izvađeni zub ili izrada protetskog nadomjestka koji se pričvršćuje na susjedne zube i premoštava dio gdje je bio vađen zub.

Pročitajte više

NJEGOVANI ZUBI I LIJEPE USNE: BEAUTY IDEAL KOJEG NJEGUJE OVA ZAGREBAČKA DENTALNA ORDINACIJA

Svi želimo sačuvati svoje, prirodne zube i pritom imati savršen osmijeh!
Privatna ordinacija dentalne medicine Sanja Vuić suvremena je dentalna medicina s biomimetičkim pristupom, koja u rješavanju vaših stomatoloških problema maksimalno poštuje dizajn prirodnih zubi.

Pročitajte više

INOVITETI U STOMATOLOGIJI

Stomatologija je medicinska grana specifična po brzom napretku struke i stalnim uvođenjem nečeg novog, preciznijeg i praktičnijeg. 

Tako se i mi u Ordinaciji Vuić neprestano usavršavamo na svim poljima naše struke i želimo Vam ponuditi samo najbolje na tržištu.

Pročitajte više

SAVRŠENE LJUSKICE ZA ZUBE

Želite li imati “nove zube”tada su za vas ljuskice od tzv. glinične keramike (feldspathic veneer). Ova vrsta keramike je toliko prirodna, biokompatibilna i estetski savršena da ju ne može niti stručno oko prepoznati kao ljuskicu.

Pročitajte više

SVE ZA ORALNU HIGIJENU U ORDINACIJI

Odnedavno,u našoj ordinaciji nudimo širok asortiman Curaprox proizvoda. Curaprox je poznati švicarski brand koji od 1972. god. razvija proizvode za njegu usne šupljine.

Pročitajte više

USNICE- OKVIR ZA SLIKU

Senzualna usta idealnih proporcija danas su praktički svima dostupna. U ordinaciji dentalne medicine često nakon završenog stomatološkog rada; ravnanja zubi, izbjeljivanja zubi ili ljuskica za zube trebamo onu “višnju na torti” a to su lijepe usnice.

Pročitajte više

ZUBI I OSMIJEH

Koliko nam se zubi vide u mirovanju, kada pričamo ili se smijemo ? Sa godinama se zubi troše , postaju kraći, istovremeno se usnice opuštaju, produljuju i tipično je za “stari osmijeh” da se zubi ne vide kod govora.

Pročitajte više

GUMMY SMILE

ili “mesnati osmijeh” kako sao ime govori je osmijeh u kojem se vidi puno zubnog mesa. Različiti mogu biti uzroci tome: prepomična gornja usnica, prekratka gornja usnica, preizrasla gornja čeljust, preizrasli zubi u gornjoj čeljusti, preizrasli zubi i potrošeni , zubno meso ne prati nicanje zubi normalno ili kombinacija više uzroka.

Pročitajte više

ORTODONCIJA ZA ODRASLE

Ortodoncija za odrasle je ispravljanje zubi nakon 16-te godine kada je rast korijena zuba završen. Danas suvremena stomatologija nudi brojne metode ispravljanja položaja zubi u relativno kratkom vremenu i naziva se još Estetska ortodoncija, Kratkoročna ortodoncija (STO- short therm ortho).

Pročitajte više

ZAŠTO IMAM ŽUTE ZUBE?

Sigurno ste se nekad pitali zašto neki ljudi imaju prirodno blistav osmijeh,a drugi nemaju tu sreću. Mnogo faktora utječe na boju zuba, od genetike pa sve do prehrambenih i higijenskih navika.

Pročitajte više

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.