ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

07

Zubni implantat

Zubni implantat je umjetni korijen koji se ugrađuje u kost sa svrhom nošenja umjetne zubne krunice ili keramičkog mosta. Zubni implantati odlično su rješenje za pacijente koji imaju dobru oralnu higijenu i generalno očuvano oralno zdravlje, ali su zbog nekog razloga ostali bez jednog ili više zuba.

Zubni implantati omogućuju prirodan izgled i osjećaj u čeljusti – kao da nikada niste izgubili zub!

Možda se ne želite smijati ili skrivate svoj osmijeh jer Vam nedostaje zub, ili pak Vaša mobilna proteza ne drži dovoljno čvrsto u ustima ili uzrokuje probleme sa žvakanjem.

Implantati mogu nositi mosne konstrukcije, ponekad bolje nego prirodni zubi.

zubni implantat, implantat, nadomještanje zuba, novi zub, fiksna protetika, ordinacija sanja vuić, zagreb

 

Implantat ugrađuje oralni kirurg uz lokalnu anesteziju. Nastavak protetske rehabilitacije slijedi tek nakon završetka oseointegracije implantata koja traje 3-4 mjeseca u donjoj, a 5-6 mjeseci u gornjoj čeljusti. Tada pacijent ponovo dolazi u ordinaciju kako bi se ugradila nadogradnja na implantat koja nosi zubnu krunicu, odnosno keramički most.

U najširoj upotrebi su zubni implantati izrađeni od titanija, inertnog materijala visoke čistoće. U novije vrijeme su u upotrebi i cirkonski implantati, koji se ugrađuju kada želimo izbjeći bilo kakvo prisustvo metala u organizmu.  U ordinaciji dr Sanje Vuić koristi se više implantoloških sustava visoko kvalitetnih renomiranih proizvođača:  MIS,   , Nobel Boicare.

All-on-4 / All-on-6
Keramičke krunice
Cirkonske krunice
Dentalni implantati

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.