ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

02

Six Month Smiles Estetska ortodoncija

six month smiles, ortodoncija, ispravljanje zuba, estetski aparatić, ravnanje zuba, ordinacija sanja vuić, zagreb

Što je Six Month Smiles ortodoncija?

Six Month Smiles iznimno je diskretan, estetski fiksni aparatić minimalističkog dizajna, sastavljen od bravica i tanke žice u boji Vaših zuba. Moderna tehnologija i pomno, digitalno planiranje terapije omogućuju mu veoma brzo, ali nježno ispravljanje zuba. Six Month Smiles metoda namjenjena je odraslim pacijentima i nije invazivna, što znači da za ispravljanje i prekrasan osmijeh nije potrebno opsežno brušenje zdravih zuba. U Ordinaciji Vuić terapiju Six Month Smiles aparatićem provode stručnjakinje certificirane za ovu ortodontsku metodu, dr. Sanja Vuić.

Jesam li ja kandidat/kinja za Six Month Smiles?

Ako ste stariji od 16 godina i Vaša preporučena terapija ne uključuje pomicanje kutnjaka ili veće korekcije zagriza, ovo je idealna ortodontska metoda za Vas. Ona je zamišljena za ispravljanje zbijenih, isturenih i rotiranih zuba, previsoko postavljenih očnjaka, zatvaranje dijasteme (razmaka), pa čak i određene intervencije u zagrizu (križni zagriz, duboki zagriz).

Kako djeluje Six Month Smiles aparatić?

Za razliku od mobilnog Inman Alignera, ovaj jedinstveni aparatić ne pomiče samo prednje zube, već djeluje sve od jedinica do kutnjaka, što mu omogućava ispravljanje šireg spektra nepravilnosti.

Koja je razlika između klasične fiksne ortodoncije i Six Month Smilesa?

  • Namjena – Six Month Smiles primarno je orijantiran na estetsko ispravljanje zuba, što znači da ne služi za ekstenzivnu rekonstrukciju zagriza i koštane strukture lica.
  • Trajanje terapije – Terapija klasičnim aparatićem može potrajati godinama, dok Six Month Smiles metoda traje tek 4-9 mjeseci, a većina tretmana traje oko 6 mjeseci.
  • Izgled – Za razliku od klasičnog aparatića, ova inovativna metoda ne uključuje robusne,  metalne dijelove, te je na zubima gotovo nevidljiva.

Kontaktirajte nas

https://dentist-vuic.hr/upute-pacijentima-nakon-postavljanja-ortodontskog-aparata/

Oštećuju li Six Month Smile bravice zube?

Zbog nježnih sila koje kontinuirano vrše pritisak na zube ova metoda ne izaziva oštećenje korijena zuba kao niti parodonta.

Što nakon skidanja aparatića?

Baš kao nakon svake ortodontske terapije, nakon Six Month Smilesa potrebno je nositi retainer kako se zubi ne bi vratili na svoje stare, nepravilne pozicije.

Koji je najbolji aparatić za Vas?

Kontaktirajte nas >
ili nazovite: + tel 091 2288 816

Inman Aligner
Izbjeljivanje zubi u ordinaciji ili kod kuće
Fiksna ortodoncija
Retencija fiksna i mobilna

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.