01

Izbjeljivanje zubi

izbjeljivanje zuba, izbjeljivanje zuba uv lampom, lasersko izbjeljivanje, bijeli zubi, ordinacija sanja vuić, zagrebBlistavi osmijeh privlači više pažnje. Svijetli zubi čine nas mlađima i privlačnijima.
Izbjeljivanje zubi postupak je kojim se postiže nova, svježa bjelina osmijeha. Bez obzira na dob ili boju zuba, danas se suvremenim postupcima mogu postići prekrasni rezultati. Nakon ortodontskog ispravljanja zubi, ponekad je upravo izbjeljivanje zubi “točka na i” do iznimno lijepog osmijeha.

Izbjeljivanjem zuba u stomatološkoj ordinaciji Sanje Vuić, oprostit ćete se s mrljama, žutilom i obojenošću Vaših zuba!

izbjeljivanje zuba, lasersko izbjeljivanje, izbjeljivanje zuba uv lampom, ordinacija sanja vuić, zagreb

Kava, čaj, pušenje i vino, samo su neke od malih životnih radosti koji nam tijekom vremena ostavljaju mrlje na zubima ili ih tamnije oboje u cijelosti i ostavljaju nam dojam neprivlačnog osmijeha.

Na sreću, postoje metode za izbjeljivanje zuba u ordinaciji ili kod kuće, a da se pri tome zubi ne oštećuju. Izbjeljivanje koristi proces u kojem se odstranjuju tamne mrlje i obojenosti i doprinose njihovom svjetlijem izgledu. Efekt može potrajati i do 10 godina– izbjeljivanje zuba je odličan način kako izgledati mlađe.

Izbjeljivanje zuba kod kuće korištenjem udlaga

izbjeljivanje zuba kod kuće, set za izbjeljivanje zuba, izbjeljivanje udlagama, ordinacija sanja vuić, zagreb

Ova metoda izbjeljivanja koristi udlage koje se individualno, prema otisku zubala, izrađuju u ordinaciji. Pacijent stavlja samostalno kod kuće Opalescence gel za izbjeljivanje u udlagu (za gornju i donju čeljust) koja se nosi noću 6-8 sati.
Ovaj proces izbjeljivanja traje duže nego izbjeljivanje u ordinaciji, ali je učinak trajniji.

Izbjeljivanje u ordinaciji Beyond tehnologijom

Beyond tehnologija je brz, učinkovit i suvremen način izbjeljivanja. Rezultati se mogu očekivati za cca 45 minuta. Ova metoda ima učinkovitost izbjeljivanja za 2 do 3 nijanse i sa smanjenom osjetljivosti zuba za 75% u odnosu na ostale metode. Postupak se izvodi u ordinaciji. Nakon aplikacije zaštitnog gela za desni, nanosi se gel za izbjeljivanje zuba na bazi vodikovog peroksida koji se aktivira UV lampom određene valne duljine svjetlosti koja aktivira gel.
Ponekad je potrebno nastaviti kod kuće održavanje bjeline osmjeha gelovima i pastama kod kuće koje će održati rezultat.

Anti Age Izbjeljivanje zuba

Najnovija dostignuća i saznanja na području izbjeljivanja zuba govore u prilog tome da se dugotrajni učinci (5 i više godina) postižu ipak postupnim izbjeljivanjem pod kontrolom doktora dentalne medicine. Sam postupak se izvodi niskim koncentracijama vodikovog peroksida ili karbamid peroksida. Većina gelova za izbjeljivanje u sebi sadrži supstance za desenzibilizaciju, tako da se osjetljivost zuba rijetko pojavljuje. Ako pacijent ima jako osjetljive zube prije izbjeljivanja se preporučuje nositi udlage (1 h na dan kroz 1 tjedan) sa sredstvom za desenzibilizaciju.

Imate pitanje ili se želite naručiti? Rado ćemo vam dati savjet i ponuditi rješenje!
Kontaktirajte nas

Nakon ispunjenog upitnika, razgovora s pacijentom (očekivanjima), fotografiranja i određivanja nijanse boje zuba odlučuje se za metodu koja će postići željeni rezultat. Ako se želi postići brzi efekt sa možda ne tako dugotrajnim učinkom onda bi najbolje bilo primjeniti postupak Power Bleach s lampom u ordinaciji. Postupak traje cca 1 h. Upute za pacijenta su da ne konzumira 2-3 dana tamnu hranu ili pića i da se suzdrži od pušenja. Ako se pojavi preosjetljivost zuba daje mu se desenzibilizacijiski gel.

3 I Koncept
Smile Makeover
Inman Aligner
Estetski ispuni