ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

01

Izbjeljivanje zubi u ordinaciji ili kod kuće

izbjeljivanje zuba, izbjeljivanje zuba uv lampom, lasersko izbjeljivanje, bijeli zubi, ordinacija sanja vuić, zagreb Izbjeljivanje zubi je postupak kojim se postiže nova, svježa bjelina zubi. Nakon ortodontskog ispravljanja zubi, ponekad je upravo izbjeljivanje zubi “točka na i” lijepom osmijehu.

Kava, čaj, pušenje i vino, samo su neke od malih životnih radosti koji nam tijekom vremena ostavljaju mrlje na zubima ili ih tamnije oboje u cijelosti i ostavljaju nam dojam neprivlačnog osmijeha.

Izbjeljivanje zuba postiže se nanošenjem gela, najčešće na bazi karbamid peroksida ,različite jakosti na površinu zuba. Gel se može unositi i u zub koji je nevitalan ako želimo posvjetliti njegovu tamnu boju- tada govorimo o endogenom izbjeljivanju. Efekt može potrajati i do 7 godina i ovisi o održavanju pastama za zube koje održavaju boju, a naš savjet je da svake godine napravite Top up izbjeljivanje u ordinaciji ili kod kuće kroz 3 dana.

Izbjeljivanje zuba kod kuće korištenjem udlaga

Ova metoda izbjeljivanja koristi udlage koje se individualno, prema otisku zubala, izrađuju u ordinaciji. Pacijent stavlja samostalno kod kuće gel na bazi karbamid peroksida  u udlagu (za gornju i donju čeljust) koja se nosi noću 6-8 sati.

Ovaj proces izbjeljivanja traje duže nego izbjeljivanje u ordinaciji, ali je učinak trajniji.

Izbjeljivanje u ordinaciji Beyond tehnologijom- POWER BLEACH

Beyond tehnologija je brz, učinkovit i suvremen način izbjeljivanja. Rezultati se mogu očekivati za cca 45 minuta. Ova metoda ima učinkovitost izbjeljivanja za 2 do 3 nijanse i sa smanjenom osjetljivosti zuba za 75% u odnosu na ostale metode. Postupak se izvodi u ordinaciji. Nakon aplikacije zaštitnog gela za desni, nanosi se gel za izbjeljivanje zuba na bazi vodikovog peroksida koji se aktivira UV lampom određene valne duljine svjetlosti koja aktivira gel.

Ponekad je potrebno nastaviti kod kuće održavanje bjeline osmjeha gelovima i pastama kod kuće koje će održati bijeli sjaj zuba.

Ova metoda je idealna u situacijama poput odlaska na neki važan događaj: vjenčanje, godišnjica mature,rođendan,gdje želite zablistati osmijehom!

Imate pitanje ili se želite naručiti? Rado ćemo vam dati savjet i ponuditi rješenje!
Kontaktirajte nas

https://dentist-vuic.hr/upute-za-izbjeljivanje-zuba-kod-kuce/

3 I Koncept
Smile Makeover
Inman Aligner
Estetski ispuni

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.