02

ClearSmile Aligner

clearsmile aligner, estetska ortodoncija, udlage za zube, ispravljanje zuba, nevidljivi aparatić, ordinacija sanja vuić, zagrebClearSmile Aligner je prozirna mobilna akrilatna udlaga čiji je dizajn osmišljen da ispravlja zube u predjelu fronte (6-8 prednjih zubi). ClearSmile Aligner tehnologija može ispravljati položaj zubi koji su komprimirani, rotirani, pomakuti prema van ili prema unutra.

Certificirani doktor uzima otisak i na osnovi analize modela čeljusti procjenjuje mogućnosti za ravnanje zubi ClearSmile Alignerom. Pacijenta će se također fotografirati kako bi skupili sve potrebne informacije za izradu Alignera.

Ordinacija Sanja Vuic - ClearSmile Aligner
Ovisno o položaju zuba koje treba ispraviti, izrađuje se više alignera – suvremenom 3D print tehnologijom se izračunava minimalni broj udlaga koje će dovesti do savršenog osmijeha.

Prednost ove metode jest to što se aligner može nositi kroz cijeli dan i praktički je nevidljiv, a istovremeno blagim silama poravnava zube. Sam ClearSmile Aligner se izrađuje u certificiranim laboratorijima u Londonu i Dubaiu. Ipak, valja imati na umu da je terapija nerijetko dugotrajnija, složenija i skuplja od, primjerice, ispravljanja zuba metodama Inman Aligner ili Six Month Smiles.

Svakom pacijentu jamčimo individualan pristup liječnika bilo kojem dentalnom problemu uz pomoć ljubaznog i vedrog osoblja.
Kontaktirajte nas

U našoj ordinaciji certificirani doktor je Sanja Vuić koja već godinama nudi pacijentima minimalno invazivne metode za ljepši osmijeh.

Inman Aligner
Six Month Smiles
Social Six

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.