ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

02

ClearSmile Aligner

Nevidljivi mobilni aparatić ClearSmile Aligner na pacijentici Ordinacije Vuić, gornja čeljust je prozirna mobilna akrilatna udlaga čiji je dizajn osmišljen da ispravlja zube u predjelu fronte (6-8 prednjih zubi). ClearSmile Aligner tehnologija može ispravljati položaj zubi koji su zbijeni, rotirani, pomakuti prema van ili prema unutra.

Certificirani doktor će na temelju modela dobivenih iz otisaka gornje i donje čeljusti, te seta fotografija napraviti analizu i procijeniti mogućnosti za ravnanje zubi Clear Smile Alignerom.

Ovisno o položaju zuba koje treba ispraviti, izrađuje se više alignera – suvremenom 3D print tehnologijom se izračunava minimalni broj udlaga koje će dovesti do savršenog osmijeha.

Prednost ove metode jest to što se aligner može nositi kroz cijeli dan i praktički je nevidljiv, a istovremeno blagim silama poravnava zube. Sam ClearSmile Aligner se izrađuje u certificiranim laboratorijima. Ipak, valja imati na umu da je terapija nerijetko dugotrajnija i skuplja od, primjerice, ispravljanja zuba metodama Inman Aligner ili Six Month Smiles.

Želite li ispraviti zube na nevidljiv način?

Kontaktirajte nas >
ili nazovite: + tel 091 2288 816

Inman Aligner
Six Month Smiles Estetska ortodoncija
Social Six

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.