30. kolovoza 2018.

Vertex TermoSens proteze!

U slučaju nedostatka većeg broja zubi moguće rješenje je zubna proteza. Proteza je opcija kada fiksni radovi nisu izvedivi radi situacije u vašim ustima. S obzirom na to da je zubna proteza mobilno pomagalo koje se vadi iz usta, pacijenti se teško navikavaju na nju pa postoje razni načini izrade i retencija u ustima (kopče, krunice, implantati) koji omogućuju ugodnije nošenje pomagala.

Novim materijalima i novim tehnologijama može se napraviti proteza koja dobro leži, ugodna je za nošenje, te prirodno izgleda. Napravljena od jedinstvenog termoplastičnog materijala, Vertex TermoSens pruža mnogo drugih prednosti. Gotovo je nesalomljiva, i osigurava izvrsno prianjanje.
Vertex TermoSens je izvrsna za pacijente koji ne žele ili ne mogu prihvatiti protezu napravljenu od materijala koji mogu izazvati alergijsku reakciju ili preosjetljivost, budući da ne sadržava monomere.

Povećanje svijesti javnosti o tim temama, i potreba stručnjaka da ponude opcije koje su biokompatibilne, bez opasnih materijala, znači da Vertex TermoSens proteze zauzimaju značajnu ulogu na današnjem tržištu. Vertex proteze mogu biti privremeno riješenje nakon ugradnje implantata pa do izrade trajnog protetskog rada (nakon razdoblja oseointegracije implantata).

Prednosti Vertex TermoSens proteza:

– dobro prijanja (ugodna za nošenje)
– prirodno izgleda (bez kopči, kvačica)
– monomer-free (ne izaziva alergijske reakcije)
– gotovo nelomljiva