15. travnja 2021.

SVE ZA ORALNU HIGIJENU U ORDINACIJI

Odnedavno,u našoj ordinaciji nudimo širok asortiman Curaprox proizvoda. Curaprox je poznati švicarski brand koji od 1972. god. razvija proizvode za njegu usne šupljine. Četkica za zube Curaprox je jednostavna, u isto vrijeme vrlo učinkovita i danas je već postala legendarna! Uobičajene najlonske niti četkice zamijenjene su ekstra mekanim i ravno sječenim patentiranim CUREN vlaknima velike gustoće.

Na redovitim kontrolnim pregledima savjetovati ćemo vas koji izbor četkice je za vas najbolji, osobito kada birate veličinu interdentalnih četkica.

Ako ste ortodontski pacijent, Curaprox ima cijeli ortho set za njegu tijekom nošenja aparatića koji će vam olakšati očistiti teško dostupne prostore.

Curaprox je najsveobuhvatniji u oralnoj higijeni: od parodontoloških pacijenata, njege kod periimplantitisa i posebnih upalnih, bolnih stanja do svakodnevne oralne higijene, sa uvijek posebnim svježim dizajnom.

Njihove zubne paste na bazi enzima lagano izbjeljuju zube, a za one najmlađe posebno dizajnirane četkice omogućuju lagano četkanje uz zubnu pastu bez SLS-a (sodium lauril sulfata).

Sve što trebate imamo u ordinaciji i uz savjetovanje ćete dobiti najoptimalnije četkice za vašu situaciju.

Vidimo se!