9. listopada 2018.

Social Six

Smile Makeover, keramičke krunice, keramičke ljuskice, veneers, porculanske ljuskice, social six, ordinacija sanja vuić, zagreb

“Social Six” čest je pojam u dentalnoj medicini, a odnosi se na šest prednjih zuba koji snažno utječu na dojam koji ostavljamo na druge ljude. Dakako, prednji su zubi pri osmijehu najdominantniji i najvidljiviji, stoga će Vam estetski najviše smetati ako su upravo oni pokvareni, ispucani ili u nepravilnom položaju. S obzirom na to da je osmijeh važan faktor u dojmu koji ljudi o nama stvaraju, razvili smo niz usmjerenih metoda kojima ga možemo uljepšati.

Estetska ortodoncija

Danas postoje minimalno invazivni ortodontski aparatići koji u relativno kratkom vremenu zube mogu izravnati u pravilan luk. Ako su uzrok Vašeg nezadovoljstva nepravilni položaji zuba u regiji Social Sixa, dođite na pregled i saznajte možete li ih ispraviti nekom od metoda fiksne (Six Month Smiles) ili mobilne estetske ortodoncije (Inman Aligner, ClearSmile Aligner).

Estetska stomatologija

Ukoliko su zubi prekriveni starim ispunima, otkrhnuti ili potrošeni, mogu se protetski uljepšati porculanskim ljuskicama ili krunama. Za potpuni makeover, ponekad će biti potrebno izbijeliti zube kako bi novi osmijeh zablistao. U pojedinim slučajevima, doktor može procijeniti da je potrebno izvesti složeniji zahvat, poput podizanja zagriza ili sveobuhvatne ortodoncije, kako bi se stvorili preduvjeti za postizanje Social Six Smilea.

Prije bilo kojeg zahvata, iznesite svoja očekivanja i zajedno s doktorom dentalne medicine prokomentirajte svaku od varijanti kako biste za sebe odabrali onu najbolju. U Ordinaciji Vuić uvijek dajemo prednost minimalno invazivnim zahvatima vodeći računa o zdravlju zuba.

 

Inman Aligner- mobilni aparatić za odrasle
Keramičke ljuskice (Veneers)
Six Month Smiles- estetska ortodoncija
Izbjeljivanje zubi u ordinaciji ili kod kuće