ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

03

Pomlađivanje lica i povećanje usana

 

Dermalni fileri

Najčešće korišteni dermalni fileri danas su na bazi hijaluronske kiseline. Radi se o kiselini koja je prirodno prisutna u ljudskom organizmu. Hijaluronska kiselina koja se koristi u medicinske, estetske svrhe proizvedena je u laboratoriju u sterilnim uvjetima. Postoji više varijanti hijaluronske kiseline s različitim indikacijama: za rehidrataciju kože, popunjavanje dubljih bora ili povećanje volumena usana te za oblikovanje lica.

Kad je stomatološki zahvat završen, pacijenti se odlučuju za dodatnu uslugu kako bi upotpunili svoj novi, ljepši izgled.

Rezultati zahvata su momentalno vidljivi – nestaju oštre bore, a usnice momentalno izgledaju mlađe i punije.

 

Pomlađivanje lica – Skinbooster

Skinbooster se koristi za rehidrataciju kože i može se primjenjivati već od 30.te godine života. S obzirom na to da se radi o fileru, odnosno hijaluronskoj kiselini rjeđe konzistencije, sredstvo se nanosi u površinski sloj kože mikroinjektiranjem, odnosno microneedlingom.

Kako Skinbooster radi?

Radi se laganoj, gotovo tekućoj teksturi hijaluronske kiseline, , čija je funkcija zaglađivanje površine kože, za razliku od filera gušće konzistencije koji služe za popunjavanje bora ili rekonturiranje lica. Skinbooster ima biokemijska svojstva koja omogućuju vezanje molekula vode u koži i stimulaciju stvaranja novog kolagena. U ordinaciji koristimo najkvalitetnije i najčišće proizvode koji jamče rezultate.

Skinbooster je odličan za poboljšanje izgleda kože: pomaže kod ožiljaka od akni, zaglađuje kožu, uklanja plitke i ublažava dublje bore, a samu kožu rehidrira te je čini čvršćom i sjajnom.

Koje regije se mogu tretirati?

Restylane Skinbooster se najčešće primjenjuje na licu i vratu, ali i na području dekoltea.

Svakom pacijentu jamčimo individualan pristup liječnika bilo kojem dentalnom problemu uz pomoć ljubaznog i vedrog osoblja.
Kontaktirajte nas

Kakav je idealan plan terapije?

Najbolji rezultati postižu se primjenom Skinboostera u 3-5 tretmana u razmacima po dva tjedna, ovisno o potrebama i stanju kože. Koža je tada zasićena hijaluronskom kiselinom, što će potaknuti proizvodnju kolagena i usporiti proces starenja kože. Idealno je postupak izvoditi dva puta godišnje.

Koje su neželjene reakcije?

Na mjestu uboda mogu se pojaviti modrice, lagano crvenilo i otok, koji prolaze u roku od 24-48 sati. U većini slučajeva, pacijent se može odmah vratiti svojim dnevnim aktivnostima, no ukoliko planirate osvježiti izgled za neki važan događaj, zakažite termin za tretman barem 1 mjesec unaprijed.

Na što trebam paziti?

Dva dana prije i dva dana poslije zahvata, izbjegavajte uzimanje preparata na bazi acetilsalicilne kiseline (Andol, Aspirin i sl.) te sredstva za razrjeđivanje krvi (vitamin E, bijeli luk, ginseng) – oni mogu potaknuti stvaranje modrica.

Izbjegavajte plivanje, saunu, izlaganje suncu i zahtjevnije vježbanje jedan dan nakon tretmana.

Povećanje usana

Povećanje usana postupak je ubrizgavanja hijaluronske kiseline (filera) u predio usnica kako bismo povećali njihov volumen i doveli ga u sklad s licem. Starenjem se gubi tonus mišića, potkožnog masnog tkiva, a usnice postaju tanje i naborane, nerijetko dajući licu otužan ili strog izgled. I najmanjim vraćanjem volumena usnama, postiže se znatno mladolikiji izgled.

Danas na tržištu postoje preparati na bazi hijaluronske kiseline posebno namijenjeni za primjenu u usnicama, koji po mekoći i reološkim svojstvima imitiraju prirodno tkivo. U ordinaciji Sanje Vuić uvijek koristimo najkvalitetnije i najbolje preparate.

Usnice su nerijetko “okvir” za novi osmijeh, pa nakon završenog smile makeovera često popunjavamo usnice za senzualniji izgled.

Želite li saznati kako do punijih usana i glatkog lica bez bora?

Kontaktirajte nas >
ili nazovite: + tel 091 2288 816

Smile Makeover
Izbjeljivanje zubi u ordinaciji ili kod kuće
Ljuskice za zube (veneers)
Kontakt

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.