ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

03

Mezoterapija

Mezoterapija je tehnika koja koristi aplikaciju različitih preparata u kožu kako bi se ishranila, zategnula, pomladila i izbrisale bore i umoran izgled kože. Ova tehnika se može koristiti za različite namjene i dobi; brisanje bora, zaglađivanje kože, uklanjanje ožiljaka od akni, poticanje rasta kose, tretiranje tamnih podočnjaka.

Mezoterapija je jedna od vodećih metoda u estetici lica zbog svoje neinvazivnosti, raširenosti u primjeni sa sigurnim rezultatima. Ovo je metoda za one koji  žele izgledati svježe, odmorno i njegovano.

U većini slučajeva se preporučuje 3 tretmana u razmaku od 2 tjedna, svakih 6 mjeseci za održavanje blistave kože. Ukoliko je koža starija i zahtjevnija radi se pet tretmana u razmaku od 2 tjedna. Rezultati su vidljivi odmah, no puni efekt je vidljiv nakon 4 tjedna koliko je potrebno za izgradnju novog kolagena i elastina. Ovom metodom se postiže kumulativni učinak, pa redovita primjena čini kožu mlađom i blistavom kroz 12-18 mjeseci.

U ordinaciji Sanje Vuić koristimo najbolje, sterilne preparate od kojih se rade kokteli prema potrebama pojedine kože, a baziraju se na hijaluronskoj kiselini, polipeptidima, vitaminima i enzimima.

Želite bilstavu kožu bez bora?

Kontaktirajte nas >
ili nazovite: + tel 091 2288 816

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.