26. veljače 2019.

Prvi pregled u Ordinaciji Vuić

Ordinacija Vuić - Upute pacijentima

Uzbuđenje i nervoza prilikom prvog posjeta stomatologu sasvim su uobičajene pojave, a mogu se uvelike olakšati dobrom informiranošću i pripremom. Pitate se kako izgledaju prijem i prvi pregled u Ordinaciji Vuić? Na pravom ste mjestu.  🙂

Naručivanje

Najprije je potrebno rezervirati termin za prvi pregled. Naručiti se možete telefonski ili putem maila, odnosno forme za kontakt. Naše će Vam osoblje u najkraćem mogućem roku ponuditi prvi slobodan termin. Napominjemo da su popodnevni i večernji termini veoma popularni, stoga savjetujemo da ih pokušate rezervirati nekoliko dana prije željenog termina.

Prijem

Ljubazno osoblje Ordinacije Vuić poželjet će Vam dobrodošlicu u ugodnu atmosferu čekaonice. Tamo ćete se udobno smjestiti na kauču i, uz čaj i kekse, ispuniti svoj registracijski list. Ispunjavanje registracijskog lista nužno je za sve nove pacijente; on nam daje osnovne podatke o pacijentu i, najvažnije, našim doktorima pruža uvid u njegovo/njezino zdravstveno stanje. Dok čekate, možete prelistati najnovije časopise, koristiti se WiFi-jem ordinacije, a oni najmlađi razveselit će se brojnim zabavnim igrama na ordinacijskom iPadu.

Prvi pregled

Prije samog pregleda, s doktoricom ćete porazgovarati o svome stanju i željama vezanima za stomatološku terapiju. Doktorica će, uz pomoć asistentice, napraviti pregled i izraditi Vaš zubni status – detaljan pregled usne šupljine i procjenu stanja svih zuba u čeljusti, čiji ćete primjerak na pultu moći zatražiti i u printanom obliku. Na temelju toga, izradit će prijedlog terapije, čiji ćete primjerak, zajedno s troškovnikom, također moći preuzeti na pultu. Tijekom prvog pregleda, u dogovoru s doktoricom, možete odlučiti započeti terapiju nekim od preporučenih postupaka.

Cijena pregleda

Cijena općeg stomatološkog pregleda iznosi 200,00 kn, no ako se tijekom pregleda odlučite za neki od preporučenih postupaka, sam pregled je besplatan. Cijena prvog ortodontskog pregleda uključuje dodatne postupke i analize, stoga njegova cijena iznosi 350,00 kn. Ako imate daljnjih pitanja ili nedoumica, slobodno nam se obratite – stojimo Vam na raspolaganju!

Kako odabrati dobrog stomatologa?
Inman Aligner
Smile Makeover