ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

Pravila privatnosti – sigurnost

Ordinacija dentalne medicine Sanja Vuić (u daljnjem tekstu: „Ordinacija“), sa sjedištem u Zagrebu, Iblerov trg 5, osobni identifikacijski broj (OIB) 82948006963, pažljivo brine o sigurnosti osobnih podataka koje dajete korištenjem internetske stranice www.dentist-vuic.hr (u daljnjem tekstu: „stranica“).

Ordinacija prikuplja minimalnu količinu osobnih podataka koji su potrebni kako bi Vam osigurala individualizirano, kvalitetno i svrhovito korističko iskustvo. Ordinacija ne dijeli Vaše osobne podatke s trećim stranama bez Vašeg znanja i pristanka. Ordinacija Vaše podatke obrađuje i pohranjuje samo onoliko koliko je potrebno za svrhu u koju su prikupljani ili koliko je to zahtijevao prethodno doneseni ugovor ili primjenjivi zakon.
Ova „Pravila privatnosti“ opisuju i objašnjavaju način na koji se Vaši osobni podaci prikupljaju i upotrebljavaju prilikom posjeta našoj stranici.

1. Podaci koje prikupljamo
Prilikom Vašeg posjeta stranici, Ordinacija automatski prikuplja određene informacije o uređaju s kojeg je posjećujete, kao i informacije o Vašem internetskom pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekima od kolačića koji su instalirani na Vaš uređaj. Također, prilikom posjeta stranici, prikupljamo podatke o tome koje podstranice posjećujete, koje proizvode i usluge gledate, koje su Vas stranice i ključne riječi uputile na našu stranicu, kao i o načinu Vaše interakcije sa stranicom. Ove automatski prikupljane informacije nazivamo „Informacijama o uređaju“.

Informacije o uređaju prikupljamo sljedećim alatima:
-Uz pomoć „kolačića“ („cookies“), alfanumeričkih markera prenesenih na tvrdi disk Vašeg uređaja putem Vašeg internetskog preglednika, koje sustavu omogućuju prepoznavanje Vašeg preglednika. Više o kolačićima saznajte na našoj podstranici „Pravila o kolačićima“, a dodatne informacije na stranici www.allaboutcookies.org.
-Uz pomoć „dnevničkih datoteka“ („log files“), koje prate radnje na stranici i prikupljaju podatke o Vašoj IP adresi, vrsti preglednika, pružatelju usluga interneta, ulaznim i izlaznim stranicama te oznakama vremena i datuma.
-„Oznakama“ i „pixelima“, odnosno elektroničkim datotekama koje bilježe informacije o Vašem ponašanju na stranici.
– Ordinacija može prikupiti podatke o vašoj geo-lokaciji. Takvi podaci mogu postati dostupni prilikom vašeg pretraživanja i korištenja naše internetske stranice, a na temelju IP adrese ili GPS podataka o Vašem uređaju. Opcija isključenja ili ograničenja davanja podataka o geo-lokaciji korisniku je dostupna izravno, na njegovom uređaju.
Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics. Tu platformu upotrebljavamo kako bismo bolje razumjeli ponašanje korisnika na svojoj stranici, ali i kako bismo unaprijedili i bolje usmjerili svoje internetsko oglašavanje. Za daljnje informacije o alatu Google Analytics možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://policies.google.com/privacy?hl=hr.
Ispunjavanjem forme za kontakt postavljene na stranicu Ordinacije, Ordinacija dobiva informacije koje navedete u poljima pri ispunjavanju. Te se informacije koriste isključivo u svrhu odgovaranja na Vaš upit, odnosno slanja adekvatne i pravovremene povratne informacije. Informacije dane prilikom ispunjavanja forme za kontakt neće biti korištene za neovlašteno kontaktiranje. Osobne informacije pružene putem forme za kontakt neće biti korištene u promotivne i marketinške svrhe, kao ni dijeljene s trećim stranama.
Unošenjem svoje mail adrese u polje „Prijava na naš newsletter“ Ordinaciji dajete ovlasti da podatak o adresi Vaše elektroničke pošte uvrsti u svoju newsletter listu, odnosno da Vas putem elektroničke pošte informira o svojim proizvodima i uslugama, promocijama, posebnim ponudama i ostalim sadržajima koje Ordinacija nudi. Osim adrese elektroničke pošte, prijava na listu za newsletter Ordinacije ne iziskuje i, sukladno tome ne upotrebljava, niti jedan drugi osobni podatak (ime, prezime, telefonski broj, itd.). Lista adresa elektroničke pošte korisnika nalazi se na našem privatnom profilu platforme za slanje newslettera MailChimp. Svi su podaci zaštićeni lozinkom, a daljnje informacije o alatu MailChimp i njihovu skladištenju podataka možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

2. Zašto prikupljamo podatke?
Vaši se podaci prikupljaju i obrađuju u sljedeće svrhe:
– Za komunikaciju s korisnicima
– Za pružanje i izvršavanje traženih usluga
– Radi optimizacije Vašeg korisničkog iskustva
– Za procjenu i analizu aktivnosti na stranici
– Radi unaprjeđenja poslovanja i usluga Ordinacije
– Za oglašavanje i slanje promotivnih materijala (uz Vaš pristanak)
Vaši osobni podaci neće se objavljivati javnosti, kao ni trećim stranama u njihove vlastite marketinške ili poslovne svrhe. Otkrivanje Vaših podataka moguće je prema subjektima koji se nalaze u neposrednom poslovnom odnosu s Ordinacijom i koji su sastavni dio poslovanja Ordinacije. Nadalje, moguće je dijeljenje Vaših podataka s pouzdanim i sigurnim poslovnim partnerima, a čije su usluge i proizvodi sastavni dio usluga, a osobito zdravstvenih usluga koje Ordinacija pruža.
U slučaju zakonskog naloga ili pravne ili sudske odluke, može doći do otkrivanja podataka nadležnim tijelima i drugim stranama kako bismo bili u skladu sa zakonom ili odgovorili na obavezne pravne postupke, poput naloga za pretraživanje ili nekog drugog sudskog naloga.

3. Vaša prava
Kao građanin/građanka Europske Unije, imate pravo pristupiti vlastitim osobnim podacima koje čuvamo. Također imate pravo zatražiti da se oni korigiraju, dopune ili izbrišu. Ukoliko imate dodatnih pitanja o zaštiti podataka, želite ostvariti svoje pravo pristupa i modifikacije vlastitih osobnih podataka ili pak imate prigovor na obradu vlastitih osobnih podataka, molimo Vas da kontaktirate Ordinaciju pomoću sljedećih podataka:
Ime: Ordinacija dentalne medicine Sanja Vuić
Adresa: Iblerov trg 5, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 82948006963
Kontakt e-mail: info@dentist-vuic.hr
Kontakt broj telefona: +385 (0)1 4633 432

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.