10. rujna 2018.

Poznati i kozmetička stomatologija

Mnogi ljudi iz javnog života nisu rođeni s osmijehom koji vidite. Zbog posla kojim se bave podvrgavaju se brojnim tretmanima kozmetičke stomatologije. Lijep osmijeh je njihov ˝prozor u svijet˝ i zbog toga mora biti savršen! Za savršen i skladan osmijeh često treba korigirati polomljene ili kratke zube, posvijetliti tamne, izravnati nepravilne zube… Neki od postupaka kojima se podvrgavaju poznate osobe kako bi svoj osmijeh učinili savršenim su~

IZBJELJIVANJE ZUBI –mlađe osobe imaju svjetliju boju zubi, stoga se postiže anti-age učinak
KERAMIČKE LJUSKICE – postavljaju se na prednju površinu zuba da bi se sakrile nepravilnosti, ispravio oblik ili boja zubi.
DENTALNI IMPLANTATI – vijci od titana koji se ugrađuju u kost, a imitiraju korijen zuba, a zajedno s keramičkom krunom nadoknađuju izgubljeni zub ili više njih.
KERAMIČKI INLAYI – keramički ispuni izrađeni u laboratoriju. Dugotrajno rješenje koje zahtjeva manje uklanjanja tvrdog zubnog tkiva nego za keramičke krunice.
ESTETSKI ORTODONTSKI APARAT – alternativa neatraktivnom metalnom aparatu, za ispravljanje odnosa između gornje i donje čeljusti i ravnanja zuba.

Ako želite zvjezdani osmijeh ne čekajte više. Obratite se svom stomatologu!