ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

Ordinacija Vuić - O nama

Dentalni tim

Stomatološka ordinacija dentalne medicine dr. Sanje Vuić započela je s radom 1995. godine. O nama najviše govori činjenica da preko 20 godina naš tim i broj suradnika neprestano rastu. Ordinacija surađuje sa dentalnim laboratorijima u Londonu: IAS Laboratory, Nimrodental, u Poljskoj: Ortostrada, u SAD: Texas 6MS, u Hrvatskoj dentalni laboratorij Baković. Broj djelatnika je rastao od dva na početku rada ordinacije do današnjih deset. Kroz ordinaciju su prošli deseci stažista doktora dentalne medicine, jer smo suradna ustanova Fakulteta dentalne medicine u Zagrebu. Najviše profesionalne standarde garantiramo prateći sva događanja u suvremenoj stomatologiji.

Kontinuiran razvoj

Ordinacija Vuić - Best Esthetic Dentistry 2016

Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća na području stomatologije naši su principi rada i razvoja. Ustrajemo na stalnom obrazovanju i međusobno dijelimo nova znanja i spoznaje. Zadovoljstvo pacijenata nam je važno, a pravila struke osnova. Primjenjujući novosti u stomatologiji, proširujemo paletu naših usluga i svoju djelatnost sve više usmjeravamo u estetsku stomatologiju kao najtraženije područje stomatologije.

Privatna ordinacija dentalne medicine Vuić nosi certifikat ISO 9001:2008 koji potvrđuje visoku kvalitetu usluga u području dentalne medicine.
Prijateljski, opušten odnos s pacijentima, te visoka stručnost našeg stomatološkog tima dvije su karakteristike koja vladaju ordinacijom.
Vjerujemo da ćete ih i vi osjetiti u ordinaciji Vuić, jer samo najbolje je i dovoljno dobro za vas!

Certifikat EN

Dostupnost

Radno vrijeme ordinacije je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 h, a vikendom po dogovoru. Ordinacija se nalazi u centru Zagreba, na adresi Iblerov trg 5.
Kontaktirajte nas

Iako smo locirani u centru grada, parkiranje ne predstavlja problem. Našim je pacijentima dostupna je velika podzemna garaža Importane galerije odmah nasuprot ordinacije.

Naručiti se možete putem telefona, e-mailom ili kontakt forme na našim Internetskim stranicama. Čitajte naš blog i pratite nas na Facebooku, Instagramu, gledajte naše edukativne video klipove na YouTube kanalu ordinacije ili posjetite našu virtualnu Google+ ordinaciju.
Dobrodošli!

Stomatološka usluge

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.