ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

Estetska stomatologija i minimalno invazivni pristup

Ordinacija dentalne medicine dr. Sanja Vuić od 1995. godine pruža vrhunsku uslugu uz minimalno invanzivni pristup koristeći najkvalitetnije materijale. Mi smo tim koji stalnim usavršavanjem i učenjem entuzijastično primjenjuje najbolje metode rada. Danas brine o  više od 6000 pacijenata. Prva smo ordinacija u Hrvatskoj koja je uvela metodu brze estetske ortodoncije (Inman Aligner). Ne morate putovati u New York ili London, kod nas ćete uz individualni pristup dobiti uslugu u skladu s najnovijim svjetskim trendovima.

Surađujemo s dentalnim laboratorijima u Londonu: IAS Laboratory ,  u SAD-u: 6 Month Smiles, Invisaligne, u Poljskoj Ortostrada i Zagrebu sa više specijaliziranih laboratorija. Znanje nadograđujemo u najboljim svjetskim centrima estetske stomatologije: Dr. Larry Rosenthal Institute pri New York University College of Dentistry, Intelligent Aligner Systems Academy  u Londonu i Galip Gurel Clinic u Istanbulu.

Kontinuiran razvoj

Certifikat EN

Privatna ordinacija dentalne medicine Vuić nosi certifikat ISO 9001:2008 koji potvrđuje visoku kvalitetu usluga u području dentalne medicine.

Stalno usavršavanje, brižan i opušten odnos s pacijentima rezultirao je dugogodišnjim odnosom brige za oralno zdravlje cijelih obitelji.  Nasi pacijenti, osim iz Hrvatske ,dolaze iz zapadne Europe, Amerike, pet ambasada lociranih u Zagrebu… Uz vrhunsku stomatologiju rado ćemo Vas ponuditi čajem, kavom ili sokom.

Želimo čuti Vaše mišljenje pa na kraju svakog termina (anonimno) kroz odgovore na nekoliko pitanja ukažite na ono što bi željeli da bude bolje, jer samo najbolje je i dovoljno dobro za vas i za nas!

Garancija

Ordinacija Vuić stoji iza svojih radova i jamci kvalitetu. Ovisno o vrsti rada, pacijentima pružamo  garanciju:

  • Implantati – doživotna garancija na Nobel Biocare, AstraTech i MIS implantološke sustave
  • Fiksni protetski radovi – 5-godišnja garancija na sve krunice, mostove i ljuskice
  • Mobilni protetski radovi – 2-godišnja garancija na proteze
  • Estetski ispuni – 1-godišnja garancija na kompozitne ispune

 

Stomatološke usluge

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.