11. listopada 2021.

INOVITETI U STOMATOLOGIJI

Stomatologija je medicinska grana specifična po brzom napretku struke i stalnim uvođenjem nečeg novog, preciznijeg i praktičnijeg. 

Tako se i mi u Ordinaciji Vuić neprestano usavršavamo na svim poljima naše struke i želimo Vam ponuditi samo najbolje na tržištu. Slijedi par inoviteta u stomatologiji koje možete probati i u našoj ordinaciji. 

KRATKOROČNA ESTETSKA ORTODONCIJA (SHORT THERM ORTHO) 

Radi se o skupnom nazivu za različite ortodontske metode kojima je cilj što brže ispraviti estetske nedostatke u osmijehu. Ako ste nezadovoljni položajem vaših prednjih zubi od očnjaka do očnjaka, onda ćete možda biti kandidat za naš mobilni aparatić Inman aligner koji u roku 6-16 tjedana ispravlja zube. U slučaju veće nepravilnosti položaja zuba koja zahvaća više zuba, možemo Vam ponuditi estetski bijeli fiksni aparatić Six Month Smiles. Taj aparatić ispravlja zube u roku od 6 do 9 mjeseci te rješava problem zbijenih, razmaknutih ili rotiranih zubi. Osmijeh pacijentice Ordinacije Vuić s mobilnim aparatićem Inman Aligner i crvenim ružem

PIEZON ULTRAZVUČNI ČISTAČ KAMENCA 

Za potpuno bezbolno čišćenje kamenca probajte ultrazvučno čišćenje kamenca s posebnim nastavcima koji mogu puno detaljnije očistiti Vaše zube od klasičnog čišćenja.  

  Ovaj uređaj ima posebne nastavke koji mogu čistiti čak i područje oko implantata te tako smanjiti eventualnu upalu. 

DENTALNI DIODNI LASER

 Dentalni diodni laser koristi se u oralnokirurškim zahvatima (uklanjanje frenuluma, otvaranje implantata i sl.), parodontološkoj terapiji zubnog mesa i endodonciji. Pokazao se izvrsnim i za liječenje afti, herpesa i drugih upalnih stanja. Zašto laser? Zato što je brži oporavak kod svakog kirurškog zahvata, a pri tom je vrlo precizan.