30. kolovoza 2018.

Inman Aligner – Brzo ispravljanje zubi

pregled za ispravljanje zuba mobilnim aparatićem inman aligner u ordinaciji sanja vuić

Jeste li prošli duge i skupe ortodontske tretmane i neugledne aparatiće samo da biste na kraju vidjeli kako vam se zubi ponovno vraćaju u prethodni nepravilan položaj? Jeste li jedan od mnogih koji su nezadovoljni izgledom svojih zubi, a težite lijepom, ravnom osmijehu?

Ordinacija Dr. Vuić ponosno vam predstavlja novi vodeći kozmetički tretman koji je izrazito popularan u Velikoj Britaniji – Inman Aligner. Ovaj revolucionarni koncept ispravlja protrudirane ili zbijene zube u samo nekoliko tjedana!

Kako djeluje?

Inman Aligner prozirni je plastični retainer s dvije opruge koje lagano priliježu preko prednja četiri zuba. Za razliku od uobičajenih aparatića, Inman Aligner proizvodi konstantan lagani pritisak na zube, vraćajući ih na mjesto mnogo brže.

Osim njegovih estetskih prednosti, Inman Aligner lako se koristi i može se umetnuti ili ukloniti u bilo koje vrijeme, dopuštajući normalno jedenje i četkanje zubi. Kad zubi dostignu željenu poziciju, postavlja se vrlo diskretan retainer koji ih drži na mjestu, tako da ostanu u novoj poziciji.

Za vrijeme prvog posjeta uzima se otisak zubi, a prilikom drugog posjeta poliraju se aproksimalne plohe zubi kako bi se napravilo mjesto za pomak zubi i za smještaj Inman Alignera. Za vrijeme trajanja tretmana preporučuju se kontrole svaka dva tjedna.

Za rezervaciju termina nazovite Privatnu ordinaciju dentalne medicine Vuić na broj telefona: tel: +385 (0)1 46 33 432