9. veljače 2019.

ClearSmile Aligner – Jesam li ja kandidat?

retainer, udlage, retencijske udlage, udlage za zube, ordinacija sanja vuić, zagreb

Zubi u predjelu fronte mogu biti zbijeni, rotirani, istureni ili razmaknuti. Jedan od jednostavnijih i ugodnijih načina ravnanja zubi u predjelu fronte (Social Six) svakako je nošenje specijalno konstruiranih udlaga – Clear Smile Alignera.

Clear Smile Aligner inteligentno je i jednostavno ortodontsko rješenje. Radi se o setu čvrstih, fleksibilnih prozirnih udlaga koje pomiču zub po zub u željenom smjeru. Ordinacija Vuić surađuje s certificiranim laboratorijima u Londonu, Dubaiju i Wroclawu koji uz pomoć naprednog 3D softvera predviđaju pomak zuba potreban za formiranje idealnog luka.

Postupak se sastoji od pregleda, snimanja, uzimanja otisaka gornje i donje čeljusti, te analize modela i rtg ortopan snimke. Nakon analize i mjerenja, modeli se šalju u certificirani laboratorij i nakon 10-ak dana aligneri su spremni za nošenje. Važno je da ste disciplinirani u nošenju alignera (20-22 h/dan) jer samo tako ćete doći brzo do rezultata!

Clear Smile Aligneri jednostavni su za nošenje i praktički nevidljivi. Dok spavate, vaš osmijeh dobija pravilan, skladan izgled.

Clear Smile Aligner precizno pomiče zube djelujući blagim silama koje ne oštećuju parodont i omogućuju remodelaciju kosti.

Cijena Alignera ovisi o samom broju potrebnih udlaga, a može iznositi od 2.000-16.000 kn po čeljusti.

U ordinaciji dr. Sanje Vuić, dobit ćete prijedlog terapije koja je najugodnija i najdjelotvornija za Vas!

Vidimo se!

ClearSmile Aligner
Inman Aligner
Six Month Smiles Estetska ortodoncija