%name INMAN ALIGNER

Inman Aligner je mobilni ortodontski aparat koji pomiče zube u znatno kraćem vremenu od ostalih ortodontskih metoda. On izravnava zube u kompresiji ili isturenom položaju zuba dvjema nasuprotno položenim oprugama koje ravnaju zube djelujući kao poluge.  Pritisak koji radi Inman Aligner vrlo je lagan i metoda je minimalno invazivna.

Rezultati se postižu u relativno kratkom vremenu, a terapiju provodi Sanja Vuić, prvi certificirani doktor dentalne medicine u Hrvatskoj specijaliziran za Inman Aligner, minimalno invazivnu metodu ravnanja zubi u fronti.

Ukoliko su Vaši zubi u predjelu fronte rotirani, nagnuti ili zbijeni te niste zadovoljni njihovim položajem, ovo je prava metoda za Vas. Nošenjem paratića 18-20 sati na dan, Vaši se zubi mogu izravnati već za 2-3 mjeseca (ovisno o pomaku koji želite postići). Naši brojni pacijenti više su nego zadovoljni rezultatima i ugodno iznenađeni brzinom kojom Inman Aligner djeluje.

Ova metoda je do unazad nekoliko godina bila nepoznata u Hrvatskoj, dok se u SAD-u i Velikoj Britaniji provodi od 2001. godine. Sam aparatić izrađuje se u certificiranim laboratorijima u Londonu (Nimrodental, IAS – Intelligent Alignment Systems Academy), i Dubaiju – Middle East Dental Laboratory.

Cijenu Inman Alignera saznajte klikom na naš Cjenik.

%name INMAN ALIGNER
%name INMAN ALIGNER

Pročitajte više o metodi ispravljanja zuba Inman Aligner ili pogledajte video materijale o aparatiću, metodi i iskustvima pacijenata. Za sva daljnja pitanja kontaktirajte nas putem forme za kontakt.