%name CLEAR SMILE ALIGNER
%name CLEAR SMILE ALIGNER

Clear Smile Aligner je prozirna mobilna akrilatna udlaga čiji je dizajn osmišljen da ispravlja zube u predjelu fronte (6-8 prednjih zubi). Clear Smile Aligner tehnologija može ispravljati položaj zubi koji su komprimirani,rotirani, pomakuti prema van ili prema unutra.

Certificirani doktor uzima otisak i na osnovi analize modela čeljusti procjenjuje mogućnosti za ravnanje zubi Clear Smile Alignerom. Pacijenta će se također fotografirati kako bi skupili sve potrebne informacije za izradu Alignera.

Ovisno o položaju zuba koje treba ispraviti izrađuje se više alignera- suvremenom 3D print tehnologijom se izračunava minimalni broj udlaga koje će dovesti do savršenog osmijeha.

Prednost ove metode je da se aligner može nositi kroz cijeli dan i praktički je nevidljiv, a istovremeno blagim silama poravnava zube. Sam Clear Smile Aligner se izrađuje u certificiranim laboratorijima u Londonu i Dubaiu.

U našoj ordinaciji certificirani doktor je Sanja Vuić koja već godinama nudi pacijentima minimalno invazivne metode za ljepši osmijeh.