ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

03

PRF (platelet rich fibrin) – za regeneraciju

PRF ili PRP je tretman plazmom predstavlja autologni biološki supstrat koji koristi sposobnost naših stanica za obnavljanje i može se primijeniti u različitim tkivima: kost, zubno meso, koža, kosa, zglobovi. Ova metoda ne zahtijeva nikakve dodatne supstance, već se koristi naša vlastita krv, pa stoga ne postoji opasnost od alergijskih reakcija ili bilo kakve nepoželjne reakcije.

Sam postupak zahtijeva vađenje krvi i njenu obradu u aparatu koji razdvaja trombocite i plazmu u kojoj se nalaze faktori rasta važni za regeneraciju tkiva. U ordinaciji Sanje Vuić koristimo ovu metodu kako bi omogućili brže zarastanje rana nakon vađenja zuba, stvaranje nove kosti koja je potrebna za ugradnju implantata, regeneraciju i pomlađivanje kože u estetici lica primjenom kroz mezoterapiju.

U oralnoj kirurgiji primjenjuje se jednokratno prilikom samog zahvata, vađenja zuba ili ugradnje implantata, dok je kod estetike lica potrebno ponoviti postupak 3 puta u razmaku od 2-4 tjedna za zatezanje kože lica i pomlađivanje ili tretiranja ožiljaka. Ovisno o potrebama plazma se može primjeniti za tretiranje bora ili kao mezoterapija, odnosno microneedling za lice, vrat i dekolte.

Nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim obavezama.

Ovaj postupak je dobio naziv “Vampire Facial”i stekao popularnost u SAD-u među brojnim poznatim osobama.

Želite blistavu i zdravu kožu?

Kontaktirajte nas >
ili nazovite: + tel 091 2288 816

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.