ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

03

Neuromodulator (Vistabel)

 

Vistabel je tvornički naziv za pročišćeni prirodni protein koji sintetizira bakterija Clostridium Botullinum, a u medicini se koristi već desetljećima. Nekirurški estetski zahvat neuromodulatorom najpopularniji je i najučinkovitiji način za uklanjanje neželjenih bora na području gornje trećine lica.

Neuromodulator se aplicira tankom iglicom u područje bora koje stvara mišić ili grupe mišića, a djeluje na principu blokiranja živčanih signala prema mišićima. Rezultati terapije  vidljivi su nakon 10 do 14 dana, a mogu potrajati i do 6 mjeseci. Pacijent najčešće dolazi na kontrolu 2 tjedna nakon primjene. Redovita primjena neuromodulatora sprječava “bildanje” mišića i produbljivanje bora, zbog čega kažemo da neuromodulator služi kao prevencija stvaranja bora. Ne preporučuje se primjena za vrijeme trudnoće ili dojenja.

Najčešće tretirana područja su: između obrva – bore mrštilice (“11”), horizontalne bore na čelu, bore smijalice (“Crow’s feet), također neuromodulatorom možemo riješiti bruksizam i “Gummy Smile”  , vrlo učinkovita metoda u kreiranju osmijeha.

Sanja Vuić, dr.dent.med., certificirana je doktorica za primjenu neuromodulatora, kao i kod cjelokupnog minimalno invazivnog pristupa u dentalnoj medicini, tako i ovdje primjenjuje uvijek  manje doze za prirodan izgled.

U novije vrijemeova metoda je sve popularnija i u muškoj populaciji; metoda primjene je gotovo ista, osim što su potrebne nešto veće doze, zbog jače muskulature.

Kod osjetljivijih pacijenata može se primijeniti anestetska krema na područje uboda iglom.

U kombinaciji sa ostalim metodama; dermalnim filerima, mezoterapijom  i PRF-om postižu se lijepi, njegujući rezultati bez “smrznutog” izraza lica. https://dentist-vuic.hr/services/pomladivanje-lica-i-povecanje-usana/

Upute nakon aplikacije  >

Želite li izbristati bore?

Kontaktirajte nas >
ili nazovite: + tel 091 2288 816

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.