ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

01

Izbjeljivanje zubi u ordinaciji ili kod kuće

izbjeljivanje zuba, izbjeljivanje zuba uv lampom, lasersko izbjeljivanje, bijeli zubi, ordinacija sanja vuić, zagrebBlistavi osmijeh privlači, a svijetli zubi čine nas mlađima i privlačnijima. Izbjeljivanje zubi je postupak kojim se postiže nova, svježa bjelina osmijeha. Bez obzira na dob ili boju zuba, danas se suvremenim postupcima mogu postići prekrasni rezultati. Nakon ortodontskog ispravljanja zubi, ponekad je upravo izbjeljivanje zubi “točka na i” lijepom osmijehu. Izbjeljivanje zubi može biti dovoljno da i Vi sjajite Hollywoodskim osmijehom!

Izbjeljivanjem zuba u stomatološkoj ordinaciji Sanje Vuić, oprostit ćete se s mrljama, žutilom i obojenošću Vaših zuba!

Kava, čaj, pušenje i vino, samo su neke od malih životnih radosti koji nam tijekom vremena ostavljaju mrlje na zubima ili ih tamnije oboje u cijelosti i ostavljaju nam dojam neprivlačnog osmijeha.

Na sreću, postoje metode koje se mogu provoditi u ordinaciji ili kod kuće, a da se pri tome zubi ne oštećuju. Izbjeljivanje zuba postiže se nanošenjem gela, najčešće na bazi karbamid peroksida ,različite jakosti na površinu zuba. Gel se može unositi i u zub koji je nevitalan ako želimo posvjetliti njegovu tamnu boju- tada govorimo o endogenom izbjeljivanju. Efekt može potrajati i do 7 godina i ovisi o održavanju pastama za zube koji održavaju boju, a naš savjet je da svake godine napravite Top up osvježenje udlagama kod kuće kroz 3 dana.

Izbjeljivanje zuba kod kuće korištenjem udlaga

Ova metoda izbjeljivanja koristi udlage koje se individualno, prema otisku zubala, izrađuju u ordinaciji. Pacijent stavlja samostalno kod kuće gel na bazi karbamid peroksida  u udlagu (za gornju i donju čeljust) koja se nosi noću 6-8 sati.

Ovaj proces izbjeljivanja traje duže nego izbjeljivanje u ordinaciji, ali je učinak trajniji.

Izbjeljivanje u ordinaciji Beyond tehnologijom-POWER BLEACH

Beyond tehnologija je brz, učinkovit i suvremen način izbjeljivanja. Rezultati se mogu očekivati za cca 45 minuta. Ova metoda ima učinkovitost izbjeljivanja za 2 do 3 nijanse i sa smanjenom osjetljivosti zuba za 75% u odnosu na ostale metode. Postupak se izvodi u ordinaciji. Nakon aplikacije zaštitnog gela za desni, nanosi se gel za izbjeljivanje zuba na bazi vodikovog peroksida koji se aktivira UV lampom određene valne duljine svjetlosti koja aktivira gel.

Ponekad je potrebno nastaviti kod kuće održavanje bjeline osmjeha gelovima i pastama kod kuće koje će održati bijeli sjaj zuba.

Ova metoda je idealna u situacijama poput odlaska na neki važan događaj: vjenčanje, godišnjica mature,rođendan,Božićni event gdje želite zablistati osmijehom!

Anti Age Izbjeljivanje zuba

Postava zaštitnog gela na sluznicu pri izbjeljivanju zuba u jednom posjetu

Najnovija dostignuća i saznanja na području izbjeljivanja zuba govore u prilog tome da se dugotrajni učinci (5 i više godina) postižu ipak postupnim izbjeljivanjem pod kontrolom doktora dentalne medicine. Sam postupak se izvodi niskim koncentracijama vodikovog peroksida ili karbamid peroksida. Većina gelova za izbjeljivanje u sebi sadrži supstance za desenzibilizaciju, tako da se osjetljivost zuba rijetko pojavljuje. Ako pacijent ima jako osjetljive zube prije izbjeljivanja se preporučuje nositi udlage (1 h na dan kroz 1 tjedan) sa sredstvom za desenzibilizaciju.

Imate pitanje ili se želite naručiti? Rado ćemo vam dati savjet i ponuditi rješenje!
Kontaktirajte nas

Nakon ispunjenog upitnika, razgovora s pacijentom (očekivanjima), fotografiranja i određivanja nijanse boje zuba odlučuje se za metodu koja će postići željeni rezultat. Ako se želi postići brzi efekt sa možda ne tako dugotrajnim učinkom onda bi najbolje bilo primjeniti postupak Power Bleach s lampom u ordinaciji. Postupak traje cca 1 h. Upute za pacijenta su da ne konzumira 2-3 dana tamnu hranu ili pića.

3 I Koncept
Smile Makeover
Inman Aligner
Estetski ispuni

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.