ZA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO, AŽURIRAJTE INTERNET PREGLEDNIK. PROVJERITE OVDJE ZA NAJNOVIJU VERZIJU.


FOR A BETTER EXPERIENCE, KEEP YOUR BROWSER UP TO DATE. CHECK HERE FOR LATEST VERSIONS.

Ordinacija Vuić - O nama

Dentalni tim

Stomatološka ordinacija dentalne medicine dr. Sanje Vuić započela je s radom 1995. godine. O nama najviše govori činjenica da preko 20 godina naš tim i broj suradnika neprestano rastu. Ordinacija surađuje s dentalnim laboratorijima u Londonu: IAS Laboratory i Nimrodental; u Poljskoj: Ortostrada; u SAD-u: 6 Month Smiles; u Hrvatskoj: dentalni laboratorij Baković i dentalni laboratorij Tometić. Izvrsnost u radu dugujemo znanju, stručnosti, iskustvu, kao i vrhunskim mentorima, među kojima izdvajamo briljantnog stručnjaka za estetsku stomatologiju, dr. Galipa Gurela, te svjetski poznatog njujorškog stomatologa, dr. Larryja Rosenthala. Broj djelatnika kontinuirano je rastao od dva na početku rada ordinacije do današnjih deset. Suradna smo ustanova Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, stoga su kroz našu ordinaciju prošli deseci stažista doktora dentalne medicine. Najviše profesionalne standarde garantiramo prateći sva događanja u suvremenoj stomatologiji.

Kontinuiran razvoj

Ordinacija Vuić - Best Esthetic Dentistry 2016

Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća na području stomatologije naši su principi rada i razvoja. Ustrajemo na stalnom obrazovanju i međusobno dijelimo nova znanja i spoznaje. Zadovoljstvo pacijenata nam je važno, a pravila struke osnova. Primjenjujući novosti u stomatologiji, proširujemo paletu naših usluga i svoju djelatnost sve više usmjeravamo u estetsku stomatologiju kao najtraženije područje stomatologije. Certifikat EN

Privatna ordinacija dentalne medicine Vuić nosi certifikat ISO 9001:2008 koji potvrđuje visoku kvalitetu usluga u području dentalne medicine.
Prijateljski, opušten odnos s pacijentima, te visoka stručnost našeg stomatološkog tima dvije su karakteristike koja vladaju ordinacijom.
Vjerujemo da ćete ih i vi osjetiti u ordinaciji Vuić, jer samo najbolje je i dovoljno dobro za vas!

 

 

 

Garancija

Ordinacija Vuić stoji iza svojih radova, stoga Vam nudi i jamstvo kvalitete. Ovisno o vrsti rada, pacijentima dajemo odgovarajuću garanciju:

  • Implantati – doživotna garancija na Nobel Biocare, AstraTech i MIS implantološke sustave
  • Fiksni protetski radovi – 5-godišnja garancija na sve krunice, mostove i ljuskice
  • Mobilni protetski radovi – 2-godišnja garancija na proteze
  • Estetski ispuni – 1-godišnja garancija na kompozitne ispune

 

Stomatološke usluge -sve na jednom mjestu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.