Stručnost je za nas najvažnija, a postižemo je stalnim i novim učenjem, usavršavanjem i dijeljenjem znanja. Tek kada smo postigli visoku stručnost, možemo raditi na atmosferi i tome kako se pacijent osjeća. Samo izuzetno praktično i teorijsko znanje dovoljno je dobro!

Pravila struke

Stoga sve mora biti besprijekorno. Danas se marketing i estetika često postavljaju ispred stručnosti. Mi ne pristajemo na takav redoslijed, već ustrajemo na pravilima struke i cjeloživotnom učenju.
Nastojimo biti lideri u struci i praksi. Prva smo ordinacija koja je Hrvatskoj predstavila Inman Aligner – minimalno invazivnu estetsku ortodonciju. Competence in Esthetic Implants, Suvremena kompozitna tehnologija, Advanced bleaching seminar Linda Greenwall, Advacement of art and Science in Aesthetic dentistry, školovanje kod svjetski poznatog estetskog stomatologa Galip Gurela Aesthetic Exellence te protetski tečaj za Nobel Biocare implantate samo su neke od brojnih edukacija na kojima su sudjelovale članice našeg dentalnog tima.
No, tu nije kraj. Svaki je dan nova prilika za – učenje.

oralna kirurgija ordinacija vuic tiny 1024x492 STRUČNOST