Individualan pristup

Svakom pacijentu jamčimo individualan pristup liječnika bilo kojem dentalnom problemu. Uvijek ćemo ponudit više rješenja koja mogu zadovoljiti kriterije, mogućnosti i želje pacijenta, kao i pravila struke. Ljubazno i vedro osoblje pomoći će vam da se opustite i dobro osjećate.
Naš cilj je kroz rad postati prijateljska ordinacija naših pacijenata u kojoj ćemo kontinuirano brinuti o njihovom oralnom zdravlju. Svakodnevno pratimo najnovije trendove u stomatologiji, koristimo suvremene materijale i tehnologiju kako bi usluga bila najbolja moguća. Naš stav prema pacijentima i način rada prepoznali su mnogi i svoju vjeru u nas održali dugi niz godina.
U prilog tome govori podatak da je čak 4000 pacijenata kontinuirano s nama još od 1995. godine. Danas naša ordinacija sa zadovolstvom pruža usluge za preko 7000 stalnih pacijenata, a taj broj neprestano raste. Postanite i vi jedan od njih, jamčimo da ćete biti zadovoljni.

Garancija

Kako bismo dodatno osigurali svoje pacijente, nudimo im garanciju na konzervativne, protetske i implantološke radove. Na estetske ispune i keramičke ljuske pružamo garanciju u trajanju 2 godine, a na zubne krunice i mostove 5 godina. Pri ugradnji implantata, pacijent dobiva serijski broj implantata i naziv sustava koji služe kao garancija kvalitete i originalnosti. Tvorničko jamstvo na implantate doživotno je i pokriva sve vrste eventualnih lomova.

Uvjeti garancije su sljedeći:

  • Pacijent mora poštivati i držati se uputa danih od strane doktora dentalne medicine o načinu održavanja oralne higijene, nošenju zaštitnih udlaga (ukoliko je propisano) te načinu nošenja i skidanja mobilnih aparatića, odnosno parcijalnih i totalnih proteza.
  • Pacijent mora ići na redovite stomatološke preglede svakih 6 do 9 mjeseci.
  • Jamstvo ne vrijedi ukoliko je pacijent u drugoj ordinaciji izvršio bilo kakav rad na radu za koji se daje garancija.
  • Jamstvo ne vrijedi ukoliko je došlo do oštećenja djelovanjem vanjske sile (trauma) ili liječenja radioterapijom/kemoterapijom.