Stomatološki tim

Pacijenti o nama

 • Kod dr. Sanje Vuić dolazim od 2000. godine zajedno sa mojom obitelji. Ono što me privlači je neformalnost i ležernost, a pri tome znam da će mi bit pružena stručna usluga koja uključuje i druge specijalnosti – oralnog kirurga, ortodonta, parodontologa. Ordinacija je moderno ugodno uređena što sve pridonosi ugodnoj atmosferi. Važno mi je da u slučaju hitnosti uvijek mogu računati na to da ću biti brzo primljena – dakle dostupnost.

  GROZDANIĆ BEGOVIĆ TATJANA
 • Već dugi niz godina sam pacijent u stomatološkoj ordinaciji dr. Sanje Vuić. Važna mi je stručnost, ali i ljubaznost i ugodna atmosfera. Kako se ordinacija nalazi u centru grada, vrlo mi je praktično doći do nje i pješke. Kako sam i sam liječnik svjestan sam koliko je važno dobro planirati raspored kako ne bi došlo do neželjenih zastoja i predugog čekanja pacijenata – najduže što sam čekao je bilo 15 min. Preporučam ordinaciju ako želite promijeniti osmijeh. :)

  KORKUT NENAD, dr
 • Za ordinaciju doktorice Sanje Vuić čula sam preko prijatelja koji već godinama dolaze u ordinaciju. Kako živim u Švicarskoj nije mi baš blizu skoknuti do zubara. Dogovorila sam termine u ordinaciji dva mjeseca unaprijed, s tim da sam mailom poslala rtg ortopan snimku dr Vuić kako bi mi napravila plan terapije. Dolaskom u Hrvatsku, Zagreb, kompletna terapija mi je pružena u tjedan dana – ordinacija je dobro organizirana, profesionalna i usluga je visoko kvalitetna.

  SEP ALOJZIJA (ŠVICARSKA)
 • Već godinama dolazim u ordinaciju Sanje Vuić iz Beča. izuzetno sam zadovoljna uslugom i cijenom, osobito kada ih uspoređujem s onima u Austriiji.
  Momentalno nosim Inman Aligner, aparatić za ispravljanje zuba i već vidim pomake zuba. Oduvijek sam htjela ispraviti zube, ali mi posao nije dopuštao nošenje fiksne ortodoncije (moj izgled na sceni je vrlo bitan), pa mi je nošenje mobilnog aparatića idealno – ispravljam zube, a aparatić mogu skinuti kad god to zahtijeva situacija.
  Cjelokupna ordinacija sa timom liječnika i sestara je na visokom nivou i ne razlikuje se od estetskih ordinacija u Beču.

  MILENA PALADA (Austrija)
 • Prije tri godine sam postala stalna pacijentica ordinacije Sanje Vuić. Zbog kvalitetno i bezbolno  izvedenih stomatoloških zahvata uvijek se vraćam na redovite polugodišnje preglede. Odgovara mi što je ordinacija u samom centru grada pa mi je blizu. Svi u ordinaciji su vrlo prijateljski raspoloženi i osjećam se vrlo ugodno. Momentalno sa dr Sanjom Vuić planiram postavu ortodontskog aparatića.

  SMILJANA BARAĆ MARINKOVIĆ (Hrvatska)
 • Ordinaciju dr. Sanje Vuić sam našla preko interneta. Zanimao me Inman Aligner, aparatić za ispravljanje zuba.Došla sam u Zagreb i nakon prvog pregleda i razgovora sa doktoricom odmah smo krenuli u postupak za izradu apartića. U ordinaciji je uvijek ugodna atmosfera. Zbog redovitih kontrola na koje moram dolaziti iz Austrije svaka 2-3 tjedna svi nam izlaze u susret sa terminima. Momentalno nosim aparatić 12 tjedana i rezultati su vidljivi, zapravo vrlo smo blizu kraju terapije- izravnanju zuba. Ordinacija je za svaku preporuku!

  EDITA ČATIĆ (AUSTRIJA)
 • Već sam dugi niz godina pacijentica ordinacije Vuić. Do tada zbog straha nisam baš redovno posjećivala stomatološke ordinacije. Sada nakon silnog truda i strpljenja cijelog tima, a posebno doktorice Monike Kajp Križanović u ordinaciju dolazim s osmijehom.

  BOŽIČEVIĆ MARIJANA
 • VALERIJ MELNIKOVRadim u Ruskom veleposlanstvu u Zagrebu. Preporuku za ordinaciju Vuić dobio sam od našeg liječnika, dr. Polijanina. Cijeli tim je vrlo ljubazan, organiziran i stručan. Ugodno mi je dolaziti u ordinaciju. Preporučam svima!

  VALERIJ MELNIKOV
  VALERIJ MELNIKOV
 • Dugi niz godina dolazimo u ordinaciju dr Sanje Vuić. Ovdje nalazimo sve što nam treba, kompletnu uslugu a pri tom kvalitetan i profesionalan odnos.

                                                                Magda i Jadranka Milas

  MAGDA I JADRANKA MILAS
 • Doktoricu Vuić mi je preporučila prijateljica kao izvrsnu i stručnu stomatologinju kojoj mogu vjerovati jer znam da ću dobiti najbolju uslugu. U to sam se i sama uvjerila i sada sam već dugogodišnja zadovoljna pacijentica.

  JADRANA ĆURKOVIĆ
 • Ordinacija dr. Sanja Vuić je za svaku preporuku. Uvijek vedra i ugodna atmosfera te stručno i ljubazno osoblje. Moj strah od zubara je nestao!

  LOVORKA PRPIĆ
 • Dugo godina dolazimo svi u ordinaciju Vuić – ordinacija je uvijek opremljena novinama, različitim časopisima, i-padom, postoji i Wi-Fi mreža tako da nam nije problem i ako trebamo malo pričekati. Važna nam je stučnost doktorica, opremljenost ordinacije i praćenje noviteta. Svi su vrlo ljubazni i susretljivi. Ordinacija je za svaku preporuku!

  OBITELJ BAHTIJAREVIĆ – SARA, NIKA, GORDANA, ZORAN
 • Ja sam zadovoljna pacijentica od 1995. godine, dakle od samog otvorenja ordinacije. Prije svega mi je važna stučnost u poslu, a kod dr Sanje Vuić znam da neće biti radikalnih zahvata i da će mi uvijek preporučiti najbolje. Svakako ordinacija za nekog tko se boji zubara…

  LIDIJA ŠELER
 • Živim u Australiji već dugi niz godina. U Hrvatsku (Zagreb) sam došao na odmor sa suprugom. U ordinaciji Vuić dobili smo kompletnu, brzu i vrhunsku uslugu. Vraćamo se zadovoljni.

  KONECNY MARTIN (Australija)
 • Jako mi je važno što u ordinaciji dr. Sanje Vuić cijene moje vrijeme. Nikad dugo ne čekam, a kad me prime zaista mi se maksimalno posvete. Znam da dobivam najbolju uslugu.

  ŽELJKA RADIČEVIĆ
 • Radim u Zagrebu u Ruskom veleposlanstvu kao savjetnik za gospodarstvo. Ordinaciju Vuić mi je preporučio liječnik koji radi u veleposlanstu. Izuzetno sam zadovoljan ljubaznim i stručnim osobljem i ugodnim ambijentom. Ordinaciju bih preporučio svima koji pristaju samo na vrhunsku uslugu!

  MIRZOYAN GEORGY

 

VAŠ OSMIJEH JE NAŠA MISIJA!

~

Naručite se pozivom na broj +385 1 46 33 432 ili prijavom putem online obrasca

Zatražite svoj termin za savjetovanje ili zahvat i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem roku te ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

 

Izdvajamo

Inman Aligner – nova metoda ispravljanja zuba

InmanAlignerlogo

Partneri

ASTRA TECH
NimroDENTAL
IVOCLAR VIVADENT
NOBEL BIOCARE
OPALESCENCE
PROTAPER
CURAPROX
RECIPROC
COLGATE
MULTIRAY CENTAR
MYOBRACE
SIRONA
KAVO
PHILIPS SONICARE

Iz medija

Dr. Vuić o ravnanju zubi pomoću Inman Alignera (ELLE, 01.06.2016.)

Dr. Sanja Vuić o ravnanju zubi pomoću Inman Alignera (ELLE, 01.06.2016.)

Dr. Vuić o ravnanju zubi pomoću Inman Alignera (Story, 27.01.2016.)

Dr. Sanja Vuić o ravnanju zubi pomoću Inman Alignera (Story, 27.01.2016.)

S našeg YouTube kanala