5. studenoga 2020.

MJERE PREDOSTROŽNOSTI VEZANE UZ COVID 19

Obzirom na širenje zaraze Corona virusom nastojimo spriječiti i onemogućiti daljnju zarazu. Svi se pacijenti naručuju i ne mogu doći u ordinaciju bez zakazanog termina. Svakog pacijenta dodatno kontaktiramo telefonski 24 sata prije termina radi potvrđivanja termina. Pri dolasku u ordinaciju :

1. ne može biti više od jedne osobe u pratnji i to ako je nužno (ostale osobe u pratnji morati će pričekati izvan ordinacije)

2. u prostorijama čekaonice i predprostoru nosite masku

3. pri ulasku u predprostor odmah dezinficirajte ruke

4. mi ćemo van izmjeriti temperaturu

5. ispunite Covid 19 upitnik

U ordinaciji pri sjedanju na stolicu morati ćete skinuti masku :)) Doktorice i dentalne asistentice rade sa zaštitnom opremom, poslije SVAKOG pacijenta  provjetravaju se ordinacije i radno mjesto se detaljno dezinficira. Ordinacija je opremljena softverom povezanim sa CEZIH sustavom koji nam omogućava uvid u sve pacijente koji se nalaze na liječenju ili samoizolaciji (odnosno u karanteni), tako da nitko tko je evidentiran kao zaražen ili je bio u kontaktu sa nosiocem virusa ne može biti primljen u ordinaciju.

Tu smo i za pacijente koji ne mogu izaći iz samoizolacije , a imaju akutnih problema sa zubima- možemo dati savjet telefonski i prepisati adekvatnu terapiju.

Redovito idite na kontrolne stomatološke preglede i ne dozvolite da vam zubobolja zadaje dodatne probleme.

Mi pazimo na vas, vi pazite na nas!